Contactează-ne Telefonic: 0744 512 440

Louise Made
×
 x 

Cart empty
Shopping cart
Cart empty

Contact  0744 512 440
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Recomandam :

Garantia

Toate produsele  care sunt sub incidenta garantiei comerciale legale si comercializate prin intermediul site-ul www.louise-made.ro beneficiază de condiții de garanție conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor.

Produsele provin din surse autorizate de fiecare producător în parte,astfel incat nu se poate invoca garanția în condițiile utilizării improprii sau incorecte a produsului .

 

Politica de Retur

Dacă ați cumpărat un produs sau un serviciu on-line ori fără a merge la magazin (prin telefon, prin poștă, de la un comis voiajor), aveți, de asemenea, dreptul de a anula și returna comanda în termen de 14 de zile, indiferent de motiv și fără nicio justificare.

Produsele LouiseMade pot fi returnate in termen de 14 zile  de la data achizitionarii cu conditia ca acestea sa fie sigilate, sa nu prezinte deteriorari ale ambalajului iar produsul  sa fie insotit de factura emisa.

Rambursarea fondurilor se face in termen de maxim 14 zile de la primirea returului, prin mandat postal sau rambursare prin OP (ordin de plata)  in cazul in care se doreste urgentarea rambursarii. Suma inapoiata include NUMAI PRETUL PRODUSELOR RETURNATE, fara taxele de transport.

Sesizarile cu privire la returnarea produselor pot fi comunicate  telefonic sau la  adresa de e-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

CONTACT

Adresa:
Str.Tudor Vladimirescu 44, Calafat, Dolj

Mail:
comenzi@louise-made.ro

Telefon:
0744 512 440

Despre Louise Made

Magazinul online louise-made a fost creat din dorinta de a oferi parintilor o selectie a celor mai bune produse destinate copiilor, prezentate intr-un mod deosebit.

Find Us On Facebook

Pasiunea noastră este asigurăm orice nevoie pentru copilulul dumneavoastră în fiecare clipă

Urmărește pe Facebook

Facebook